marți, 5 octombrie 2010

don't worry, be happy

Nimic nu mai e la fel si nu regret ! Ma bucur pentru ce am si ma bucur pentru ce am pierdut. Iubesc ce am in jurul meu si sunt fericita, chiar daca nu mai iubesc TOT ce am in jurul meu. Un amestec care pentru voi nu stiu daca are vreun inteles, dar pentru mine inseamna multe. De ce sa disper cand pot sa nu o fac, cand pot sa urlu de fericire in momente de euforie . Pot sa si plang, sa plang de tristete cand viata ma inseala ca o curva.
Imi place sa fiu eu, sa ma distrez in stitul meu, sa rad in felul meu si sa plang in felul meu.
Uneori viata e asa ciudata..si-mi place!


vineri, 9 iulie 2010

Sa mori frumos! hehe:D

Se scurg intelesuri, atatea intelesuri din doar 3 cuvinte " sa mori frumos". Este atat de diabolic si totusi atat de pasnic incat imi place, combinatia perfecta ,NOT! E ca si cum ai manca ciocolata cu sare. Merita incercat, poate nu e atat de rau pecat pare.
Asa suntem noi, ne luam dupa aparente.
Pace fraiere!miercuri, 7 iulie 2010

See you on thursday

Imi e doooor de tineeeeeeee!
Si nu imi e dor doar de prezenta ta fizica langa mine, mi-e dor de tot ce faceam impreuna,de ideile tale suprapamantesti,de rasul tau de capra in a 9a luna, de tot! Abia astept sa reluam activitaile noastre de zi cu zi. Chiar daca faceam si o sa facem in fiecare zi acelasi lucru, acel lucru e mai special in fiecare zi daca suntem imperuna.
Te iubesc bestie!!!

P.s: NE VEDEM JOOOOOOOOI!! pentru ca maine e joi:d

melodia nu are nicio legatura

duminică, 27 iunie 2010

Nimic nu mai e la fel

Continuarea postului : " nimic diferit dar totul schimbat".. care si-a schimbat numele in: " nimic nu mai e la fel".Marele mecanism din multe suruburi , multe piese etc ., s-a transformat in ceva foarte simplu, practic si mic. De ce sa ma complic cu un iPhone cand pot avea un sumplu Nokia 1100 care imi spune cat e ceasul , in ce data suntem , ma ajuta sa comunic si nimic mai mult. NU are nici un rost , nu ma complic. Mai sunt cateva piese care leaga acest mic mecanism , o sa tin de ele cat pot !
Nu mai am nici o intrebare , sunt total lamurita cu tot , toate si toti. Tot ce am trancanit eu mai jos s-a adeverit din plin. Fiecare isi ia partea , fiecare da vina pe celalalt...Unii cateodata sunt si parsivi, dar..asta este , asa e lumea , asa va fi in continuare , nimic nu se va mai schimba de acum incolo , poate doar vremea, vremea care va trece fara nici un fel de regret.
Nu ma mai impresioneaza nimic, sunt total imuna si indiferenta la tot, pentru ca daca nu intru si eu in randul vostru nu e bine nu? O sa fiu numai cum vreau eu si numai cum simt eu ca vreau sa fiu:)..dar asta doar pentru mine si pentru cine merita. Pentru restu voi fi tot cum vreau..daaar nu si cum vreti voi!

pa:*

miercuri, 23 iunie 2010

!

In concluzie, toti sunteti la fel!
Degeaba speri odata in viata ca exista si altceva, ceva diferit, ceva ce te face sa ai incredere ca ceva se poate schimba. O sa fie exact la fel si peste 100 de ani cand noi o sa fim la 20 de metri sub pamant!
Nu vreau sa spun mai mult, poate altadata:D

FIECARE PENTRU EL.

joi, 17 iunie 2010

i'm living in this shit

Tot ce imi doresc acum e un bilet de avion. Nu vreau haine, nu vreau bani , nu vreau nimic. Vreau sa am vad acolo zambind si urland de fericire. Imi doresc sa scap de toata nebunia de aici, certuri, discutii in contradictoriu , jigniri si etc. Pur si simplu nu inteleg. Am avut si eu momentele mele cand ma certam dar aveam o varsta. Toti suntem la fel, nu e niciunul mai presus ca altul . Facem parte toti din aceeasi comunitate de cacat. Daca as putea as pleca cu scartait de roti. Unii chiar nu merita sa traiasca , sunt atatia oameni care ne strica , ne scurteaza existenta , de ce vreti sa va alaturati lor? de ce nu vreti sa incercam sa fim altfel? poate realizam ceva . Oricum cine ma asculta pe mine.. in continuare toata lumea o sa se certe si o sa injure , pe fiecare blog o sa fie posturi urate, pline de injuraturi . Va atacati in vorbe fara un motiv atat de batut in cuie incat sa si rezulte ceva . Stiti ca nu o sa ajungeti la nimic cu chestia asta nu? Si ca e o mare pierdere de timp. Tocmai mi-am piedut 10 minute din viata sa va explic ceva ce oricum nu o sa bagati de seama 8-|.

joi, 10 iunie 2010

.

I want you but at the same time i know i can't have you. I'd want to talk to you but i don't think you'd listen. What's going on? I'm in a vicious circle i can't get away from. Is there any escape? that's you!

Puteti interpreta ce vreti. Doar eu si numai eu stiu ce am in cap , ce imi doresc si ce o sa obtin. Cand e nevoie sunt de piatra! Fericirea mea e din ce in ce mai aproape si sunt mandra . Nu am nevoie de sprijin moral , ma descurc si singura atata timp cat stiu ca vreau. Vorba Adelei...toti suntem niste invingatori!!

A..si.. am trecut in clasa a 10a:)))