joi, 13 mai 2010

Totul a inceput de la o tigare

Si probabil totul se va sfarsii la fel. Nu vreau sa vorbesc despre cum se va termina o prietenie, pentru ca e trist.Uneori sunt un singur suflet, candva vor fii doar niste trupuri separate..sau niste trupuri legate de un sot (chel sau nu , nu conteaza) si un copil...sau 2, sau 3. Cat de bine se simte cand sunt impreuna si isi impartasesc secrete, isi cer sfaturi si se ajuta , impart tigari , mancare , apa, suc , caiete , pixuri, guma, teste , teze , etc.

Acum este de abia inceputul , nu stiu ce e bine mereu , sunt mici , se impaca si se cearta , traiesc si ard impreuna..dar..totul e trecator . O sa isi dea seama la momentul potrivit cat de importante sunt una pentru cealalta , cand vor ramane doar ele si atat.. nu altu si nici altii . Nu merita mereu , dar merita sa incerci, sa faci un efort , sa treci peste momentele neplacute si sa privesti in fata, asta fac ele , inchid ochii si nu se uita la partea goala a paharului , o privers doar pe cea plina.


Dai foc, pana la capat! Si cand totul se va termina , cand fiecare isi va alege drumul in viata, atunci se va stinge si ultima tigare! la fel de usor cum s-a si aprins.

Asculta mai multe audio Muzica

3 comentarii:

Anonim spunea...

adica si eu te iubesc ma.

Anonim spunea...

Eu sting Chistocul sub talpa mea !

Anonim spunea...

Nenorocita de Iulia încercând să fie poetă...să scrie despre ceva ambiguu dar care toată lumea sa poată întelege in mică-mare măsură...bv ma

Trimiteți un comentariu