joi, 29 aprilie 2010

\:d/




melodie de 28 aprilie 2010:))

heeeeei. am 16 ani si 10 zile\:d/

miercuri, 28 aprilie 2010

Post special

Latura ta protectoare ma face sa ma simt aparata, latura ta sensibila ma face sa ma simt implinita, latura ta rea ma face sa ma simt geloasa.Si uite asa ai tu mii si mii de 'laturi'...si fiecare latura ma face sa ma simt intr-un anumit fel.Dar prin felul asta de a fii..ca mama ce are grija de copiii ei si ii indruma in viata, ii influenteaza in bine si ii protejeaza de vorbe rele, asa ai tu grija ca eu sa devin o persoana mai deschisa, care gandeste mai lucid si care sa faca ce trebuie si cand trebuie , sa vorbesca cand trebuie sa vorbesca, sa taca cand trebuie sa taca, sa se simta prost cand merita sa se simta prost si sa se simta iubita cand merita sa fie iubita.

Si uite asaaa.....meriti tu sa fii iubit. Pentru ca te starduiesti:)


Memories < 3

"Uneori cea mai mica atingere poate avea un efect extraordinar!"

"Valul iubirii ne poarta intr-un vals nesfarsit in golul infinit al dragostei.Ma uit la tine socata de chipul tau de inger si ma mir de frumusetea inimii tale, plina de iubire. Iubire care doresti sa fie impartasita unui suflet deschis ,flamand de afectiunea ta...."
+"te iubesc.Iulia":))

"De ce vrei sa pari ceea ce nu esti?"
"Love you more with every breath"

"Zambeste, restul vine de la sine". Iulia o iubeste pe Alexa.

"Invata sa ai mereu un zambet ascuns in inima!:D"
< 3
"Te iubesc,
Alexa"


Amintiri din caietul de istorie partea I. 29. martie 2010

pentru Alexa < 3

marți, 27 aprilie 2010



Melodia zilelor de aprilie:D

Eh-oh-vee-ee

Şi chiar dacă vreau, nu pot, pentru că nu mă lasă inima. Şi chiar dacă îmi doresc cu adevarat, nu pot, pentru ca nu vreau sa rănesc... pe mine, pe ei, pe alţii. Acum am realitzat că sufletul şi inima nu sunt chiar două lucruri identice. Când zici inimă, te gândeşti la o chestie roz in forma de triunghi cu o curbură pe undeva, când zici suflet, te gândeşti la o ceaţa care există în tine si care îţi spune ce sa faci. Eu de fiecare dată am ascultat ce a spus sufletul, dar am făcut ce a zis inima. Urmările nu sunt rele..ştii "Fă ce îţi spune inima" păi da...chiar aşa..nu îti da trăirile pe o coală albă de hârtie, nu o mâzgali cu sentimente..doar lasă o parte din ea să respire, să vorbească, nu numai cu tine.. ci şi cu alţii. Asta este cheia, dacă te închizi in tine nu rezolvi nimic. Te răneşti pe tine si îi înceţoşezi si pe ceilalţi. Doar spune lucrurilor pe nume şi ai să te simţi mai bine: iubeşti şi ii spui, te doare şi îi spui, plângi şi îi spui, îţi trece si îi spui. El sau ea o să se simtă mai bine pentru că o să ştie că ai încredere, tu o să te simţi mai bine, şi mai liber. Iubeşte si traieşte! Traieşte ca să iubeşti!

Iuhuu. In balanta:-@

Nu o sa stiu niciodata, nimeni nu o sa stie niciodata ce e in sufletul meu...doar cei pe care ii iubesc extrem de mult.Imi astern toate gandurile in fata lor...atunci poate spune o persoana ca ma cunoaste aproximativ bine...aproximativ pentru ca nici eu nu ma cunosc atat de bine cum as vrea.Am doar 16 ani, viata merge inainte, am multe de invatat , am multe de experimentat..in plus, e o caruta mare mare mare plina cu greseli care ma asteapta in fata...le vad si ma cutremura numai gandul ca o sa trec prin momente grele.Poate o sa fie cineva care sa ma ajute sau poate o sa trec singura peste toata suferinta.Am mai facut asta, nu ar fi prima oara...nvm..live your life. Sa trecem la subiect...am ajuns aici deoarece gelozia ma distruge. Vreau sa fiu altfel, incerc sa fiu altfel, ma CHIUNUI sa fac tot ce e mai bine ..macar sa nu par.In adancul meu...mereu gelozia o sa fie in balanta egala cu iubirea.Dar iubirea pe care o port in suflet ma face sa fiu atat de geloasa!dar nu numai asta..as vrea sa nu mai existe oameni care sa se bage, sa vorbeasca...si cand am zis 'sa vorbeasca'..nu ma refeream la conversatii..ma refeream la barfa proasta si jegoasa si la oameni care isi baga coada in supa chiar daca stiu ca o fac degeaba. aviz amatorilor : _|_..pardon..amatoarelor:).Deja am zis prea multe.Vreau sa ma schimb..vreau sa fiu mai chill, vreau sa fiu mai nepasatoare, vreau sa iubesc fara sa imi fac probleme, vreau sa nu mai aud 'vorbe' , vreau ca gelozia sa nu apese atat de greu pe umerii mei care ...in curand o sa cedeze din cauza greutatii acestui sentiment de cacat care ma face sa urlu si sa zbier. Vreau sa urlu si nimeni sa nu ma vada , nimeni sa nu ma auda. Poate scap ...ma indoiesc dar incerc si incerc pana o scot la capat..pentru ca ambitia e mare daca imi doresc cu adevarat ceva si nu am scapare. Naivitatea si lipsa anilor de experienta ma pacalesc mereu. Sunt prea credula si asta strica tot. Vreau sa fiu sigura mereu pe ce spun si sa nu am indoieli. VREAU MULTE DAR VOiNTA TREBUIE!.O sa fac tot posibilul sa fie bine:). promit.

Un sevalet de cuvinte

Am chef sa scriu , vreau sa scriu; sa imi astern gandurile pe o foaie de hartie... Ascult o melodie care ma linisteste foarte mult si ma gandesc cum ar fi viata fara iubire si fara sa simtim fluturasii in stomac, fara sa ti se insenineze chipul cand il/o vezi , fara sa ii simti imbratisarea plina de iubire , fara sa ii simti atingerea calda si fara tot ce se poate spune despre iubire. Daca exista acolo undeva in adancul sufletului tau un sentiment sau mai multe pentru cineva, nu ezita sa ti-l exprimi fata de persoana mult iubita; impartaseste-ti sentimentele; nu te ascunde de adevar si nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Nu fi indiferent deoarece indiferenta doare extrem de mult, am simtit-o pe pielea mea, dar cu toate astea indiferenta iti aprinde sentimentele. Atata timp cat esti indiferent fata de o persoana iubita ai sa vezi ca ea iti ofera razbunare sau si mai multa iubire. Daca vrei sa pari genul de om rau nu lua arma asta in calcul, nimeni nu merita asemenea tratament , indiferenta. Orice altceva cred ca este mai putin dureros.
Poate aberez , poate nu va pasa, poate nu sunt in masura sa va spun toate acestea, ca o persoana experimentata ce nu sunt...dar am trecut prin ceva experiente, unele frumoase , altele mai putin frumoase nu multe... ma limitez la varsta. Dar luati, tot ce scriu aici, doar ca pe un simplu sfat de la o persoana careia ii pasa, iubeste , simte fluturasii aceia de care spuneam si poate... veti fi mai buni si poate... veti gandi mai bine , si va veti comporta mai bine ; si asa veti cinstii pe cei ce va ajuta si va respecta doar prin simplul fapt ca exista . Rasplata este un lucru foarte important din punct de vedere sentimental. Incercati sa nu evitati acest lucru , pretuiti-l , cinstiti-l si nu in ultimul rand...daruiti-l.

the first

Asaaaa.uite ca am facut si pasul asta:)).am ramas ultima dar..cel din urma ajunge cel dintai:>
Acum o sa imi recuperez articolele de pe alte bloguri si dupa ma apuc de scris.Enjoy!